Individuell KBT-behandling

Kognitiva Teamet i Sverige AB erbjuder spetskompetens i att förebygga och behandla psykisk ohälsa och evidensbaserad KBT baserad coaching.  Vi erbjuder vidareutbildningar för kliniskt verksamma som arbetar med KBT behandling. Vi erbjuder konsultationer och utbildningar för företag och organisationer.

Vi har gedien erfarenhet av arbete inom psykiatri, företagshälsovård, primärvård och företagskonsulting. Vi har gedigen erfarenhet att behandla stress, ångest och depression och annan psykisk ohälsa.

Alla våra behandlare är legitimerade och arbetar under Socialstyrelsens översyn. Vi har kvalitetssäkrade metoder och processer. Vi har miljöpolicy. HBTQ komptens. Vi har kulturell mångfald i vår organsiation och erbjuder KBT/ACT på flera olika språk.

Välkommen att kontaka oss via telefon 08-678 7908 | ​info@kognitivateamet.com​

[button style=”btn-default btn-sm” type=”link” target=”false” title=”Läs mer” link=”index.php?page_id=13″]